Każda nowa firma gastronomiczna, która otwiera nowy lokal, zakład, stołówkę, przerabia żywność, lub wytwarza produkty przetworzone musi posiadać na odpływach kuchennych urządzenia w postaci separatorów tłuszczu. Aby zapewnić Państwu te czynności separacji oferujemy takowe separatory pod zlewowe, sterowane elektroniczne produkowane w Irlandii. Urządzenia montowane są w całej Europie, bezawaryjne, proste w obsłudze i działaniu. Najwyższej klasy do zatrzymywania wszelkich tłuszczów i olejów w kuchniach gastronomicznych, lokalach użytkowych, budynkach użyteczności publicznej. Maszyny te są o małych gabarytach i dużych możliwościach separowania, czyli zatrzymywania nieczystości. Informujemy też, że nasza hurtownia zaopatrzenia gastronomii sprzedaje całe spektrum wyposażenia kuchni, zaplecza, sali jadalnej, baru, bankietu. Oferujemy też obrusy gastronomiczne, serwety i skertingi. Zapraszamy zainteresowane osoby i firmy.
Dodaj swój komentarz »